Smukke smil, kvalitet og tryghed

Blegning af tænder

Vil du også have flotte, hvide tænder?
”Det flotte smil” er i fokus i dag. Flere og flere vælger at få bleget tænderne med de nye, skånsomme metoder. De hvide tænder giver et sundt udseende og kan give mere selvtillid.

Det er dit smil, det handler om
Farven på tænderne ændrer sig med alderen og påvirkes af, hvad vi drikker og spiser. F.eks. misfarver rødvin, kaffe og rygning tænderne. Farveændringen kan også være arvelig eller medicinsk betinget. Uanset årsagen, kan blegning af tænderne gøre tænderne flere nuancer lysere og give dig et smukkere smil.

Sådan foregår tandblegning
Tandplejeren eller tandlægen tager et aftryk af dine tænder, og de tænder der skal bleges pudses af. Aftrykket af tænderne skal bruges til at fremstille en skinne, som passer præcist til dig. Din personlige skinne skal sidde på tænderne med en blegnings-pasta et par timer dagligt eller natten igennem i 2-3 uger.

Vigtigt at vide:
• Man kan ikke blege kroner og fyldninger
• Man må ikke have ubehandlede huller i tænderne, da blegemidlerne kan trænge ind og ødelægge tanden.
• Man kan ikke gå fra en mørk farve til helt hvide tænder. To-tre nuancer lysere kan også gøre en stor forskel.
• På ca. 25 procent af befolkningen vil der ikke være nogen effekt. Personer med tendens til allergi bør ikke bruge blegemiddel uden at snakke med en læge først.

Dentist.dk kan skabe den perfekte tandrække
Omfattende kosmetisk tandbehandling er ikke længere forbeholdt amerikanerne. Dentist.dk kan udføre den samme type af behandlinger og opnå det samme flotte resultater.

Facader, kroner og porcelæn
Behandlingen er en kombination af porcelænsfacader og porcelænskroner og nogle gange tandkødsplastikkirurgi. Porcelæn er et unikt produkt til at genopbygge og ændre tænder, det er bedre end plast. Porcelæn har nogle fantastiske farveegenskaber, samtidig med at det er glat og blankt. Porcelæn er desuden et særdeles holdbart materiale.

Mindre eller større tandretninger
Mange gange kan man ændre mindre tandstillingsfejl (skæve tænder) med porcelænskroner. Det betyder, at der ikke er behov for at rette tænderne med bøjler. I andre tilfælde skal behandlingen kombineres med decideret tandretning.

Bare spørg løs
Der er ikke noget flovt i at spørge os om kosmetisk tandbehandling. At være tilfreds med sit udseende og særligt tænderne er vigtigt for, at man har det godt. Ring for yderligere info, eller spørg din Dentist.dk tandlæge om blegning og tandretning, når du alligevel er inde til almindeligt tandeftersyn.

Blegning af tænder